Çarşambaspor: 1 Ayancıkspor: 1

Çarşambaspor: 1 Ayancıkspor: 1
BAL Liginde Lider Ayancıkspor ile sahasında karşılaşan Yeşilbeyazlılar ilk yarıda attığı golle öne geçti ancak sahadan beraberlikle ayrılarak 1 puana razı oldu

 

 

BAL Ligine Bafraspor beraberliği ve peşine kendi saha ve seyircisi karşısında Sivas İl Özel İdaresini 1-0 la geçerek ligte ki ilk galibiyetini alan Çarşambaspor bu hafta deplasmanda maçın bitimine dakikalar kala 3 puanı lider karşısında bıraktı ve bir puanla ilçeye dönüyor. Maçın ilk yarısında etkili ve göze hoş gelen bir futbol sergileyen Yeşil beyazlılar ikinci yarıda yedikleri golden sonra bir puan alarak dönmesi taraftarları da memnun etti.

Sinop Ayancık’ta Ayancıkspor ile karşı karşıya gelen Yeşil beyazlılar maçın ilk dakikalarından itibaren maçta ağırlığını hissettirmeye başladı. Oyuna iyi başlayan Çarşambaspor ilk yarının 38 dakikasında gelişen Ayancıkspor atağında Burak yaptığı hareket sonrasında hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor oyuncuları bitmesine bir dakika kalarak Gökhan’la 1-0 öne geçti. İlk yarıyı galibiyetle kapatarak moralli şekilde soyunma odasına gitti.

Maçın ikinci yarısında daha temkinli ve kontrollü oynayan Çarşambaspor ender gelişen Ayancık atağında korner çizgisine yakın yerde Burak’ın yaptığı faulle durduruldu. Hakem Burak’ın yaptığı hareketi bir kere daha sarı kartla cezalandırınca ikinci sarı karttan Kırmızı Kart görerek Burak 69 dakika da saha dışına çıktı. Yapılan faul atışını kullanan Ayancıkspor’lu futbolcu Soner’in ceza sahası içinde kafa vuruşu ile takımını 1-1 eşitliğe taşıdı. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor’ da yüzde yüz 2 gollük pozisyonu Ceyhun ve Şener kaçırınca maçı hakem 1-1 eşitlikle sona erdirdi.

Maç boyunca Ayancıkspor ve Çarşambaspor taraftarları takımlarını desteklediler. Ancak Çarşamba’dan Ayancık’ a giden Çarşambaspor taraftarlarının tezahürat ve takımlarına yaptıkları tezahüratlarla takımlarını ateşlerlerken adeta rakip taraftarlarını da büyülediler. Maçla ilgili detayları yarın gazeteniz Haber Expres te bulabilirsiniz.

Haber merkezi 

carsambaspor-yazi-metni-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber