ÇARŞAMBASPOR 1 ATTI 3 ALDI

ÇARŞAMBASPOR 1 ATTI 3 ALDI
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, ilk deplasman maçından 3 puanla dönmeyi başardı.

Bu hafta 1930 Bafraspor deplasmanına çıkan Çarşambaspor, genç ve tecrübesiz ekip karşısında üstün görünmesine rağmen 85. Dakikada Can’ın attığı golle sahadan 1-0’lık skorla ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı. Geçen hafta sezonun açılış maçında rakibi Yolspor karşısında kötü bir oyun sergileyerek sahadan 3-1’lik skorla ayrılarak taraftarını üzen Çarşambaspor, Bafra deplasmanından 3 puanla dönerek sezonun ilk galibiyetini alarak Vezirköprü maçı hazırlıklarına moralli bir şekilde hazırlanacak.

 

KÜÇÜK, ‘İYİ YOLDAYIZ’

Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Murat Küçük, Bafraspor maçının ardından yaptığı açıklamada “Sezonun ilk galibiyetini aldık. Oyuncularımız verilen görevleri yerine getirdiler. Oyundan ve oynanan futboldan memnunum. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Şunu söyleyebilirim; iyi yoldayız. Bize bu noktada destek veren yönetim kurulu üyelerimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri destekleme devam etsinler. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız.” Dedi.

TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK

Bafra’da oynanılan karşılaşmaya büyük ilgi gösteren taraftarlar, maç boyunca takımlarına sahip çıktılar. Çarşambaspor’un galibiyetine sevinen taraftarlar hatıra fotoğrafı çekinerek, 90 dakika boyunca takıma tezahüratlarla destek olduklarını, Çarşambaspor’un daha birçok başarılara imza atacağını söylediler.


HABER: Nevzat AKKAYA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor