Çarşambaspor, Bulancağı gözüne kestirdi

Çarşambaspor, Bulancağı gözüne kestirdi
Çarşambaspor, Bulancakspor maçı hazırlıklarını Adapark Tesislerinde yaptığı idmanla sürdürüyor

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

BAL’da mücadele eden Çarşambaspor, Bulancakspor maçının hazırlıklarını Adapark Tesislerinde yaptığı idmanla sürdürüyor. Dün yapılan idmanda düz koşu ve teknik ağırlıklı çalışmalar yapan Çarşambaspor’da Bulancak maçı öncesi sakat olan Şener ve İbrahim dışında eksik yok. Bulancakspor maçında sahaya farklı bir 11’le çıkmayı planlayan Hancı’nın kalede ise Doğan’ın gönderilmesi sonrasında Emrah’a şans vermesi düşünülüyor.

Yönetim ve Teknik heyet elinden geleni yapıyor

Öte yandan Çarşambaspor Genel Müdürü Cihan Çubukçu gazetemize yaptığı açıklamlarda yönetim ve teknik heyetin elinden geleni yaptığını açıkladı. Çubukçu açıklamalarının devamında “ ikinci yarıda kötü sonuçlar aldık. Ama biz biliyoruz ki yönetim ve teknik heyet elinden geleni yapıyor. İnşallah Bulancakspor maçıyla üzerimizde ki ölü toprağını atacağız” dedi.

Çarşambaspor’da sakat olan futbolcular hakkında da bir açıklama yapan Cihan Çubukçu, Şener ve İbrahim’in sakatlıkları hakkında ise, “Şener Antalya kampından bu yana sakattı. Zaten bu sakatlıklar sebebiyle Şener’den çok fazla yararlanamadık. İbrahim ise takıma katıldığında futbol oynamaya hazırdı. Altaş maçı öncesi takımla beraber sahaya çıktı ve ısındı maçın ilk 5 dakikasında talihsiz bir şekilde sakatlandı. Sakat oyuncularımızın tedavileri devam ediyor” dedi.

Çarşambaspor’da futbolcuların 2-3 maçlık alacakları olduğunu ve Bulancakspor maçı sonrası futbolcuların alacaklarının ödeneceğini de açıklayan Çubukçu, “Takımdaki herkes emeğinin karşılığını alacak.  Alınan kötü sonuçların futbolcuların paralarını almamasıyla hiçbir alakası yoktur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir