Çarşamba’nın En İyi Şoförlerine Plaket

Çarşamba’nın En İyi Şoförlerine Plaket
Çarşamba Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Trafik Şube amirliği tarafından Trafik Haftası dolayısıyla belirlenen yılın en iyi şoförlerine plaket verildi.

 

Çarşamba Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Trafik Şube amirliği tarafından Trafik Haftası dolayısıyla belirlenen yılın en iyi şoförlerine Çarşamba Kaymakamlığında düzenlenen törenle birlikte plaket verildi.  Yapılan çalışma sonucu yıl içerisinde hiçbir trafik cezası yemeyerek trafik kurallarına uyan, Haşim Baylan ve Birol Yıldız’a,  Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Tarafından plaket verildi.

Açıklamada bulunan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, “Alt yapılar düzeltildikçe kaza miktarlarında da azalma gerçekleşiyor. Fakat trafiğe çok hızlı sayıda araç giriyor. Şehir merkezlerindeki en büyük sorun ise otopark sorunu. Bu konuda belediyeler, otoparkı olmayan hiçbir binaya ruhsat vermemeli” dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da bir açıklamada bulunarak, “trafik kurallarına uymalarından kaynaklı şoförlerimizi tebrik ediyorum. Araç sayısı çok hızlı oranda artıyor. Bizler de bu konuda çalışmalar yaparak bu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Trafik kurallarının sürücülere iyi anlatılması çok önemli” dedi.

carsamba’nin-en-iyi-soforlerine-plaket2-(2).jpg

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber