Çarşamba’nın Çarşamba karmaşası

Çarşamba’nın Çarşamba karmaşası
Çarşamba’da, Çarşamba günleri kurulan Pazar nedeniyle şehirde büyük oranda artan araç sayısı trafikte de büyük sıkıntılar doğmasına neden oluyor. Dün yaşanan bir olay ise insanları çileden çıkarttı.

 

Çarşamba’da, Çarşamba günleri kurulan Pazar nedeniyle şehirde büyük oranda artan araç sayısı trafikte de büyük sıkıntılar doğmasına neden oluyor. Sıkıntıların başında da araçların yanlış ve hatalı park etmeleri nedeniyle oluşuyor. Dün yaşanan olayda ise bir vatandaşın kamyonunu kaldırıma park etmesi ve kaldırımda geçecek başka bir nokta bırakmaması üzerine trafik polisleri devreye girerek kamyonu park ettiği yerden kaldırdılar.

Dümdüz bir yolun kaldırımın kısmının tam ortasına park edilen kamyon nedeniyle kaldırımdan evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar kamyonun önüne geldiklerinde ise yola çıkmak zorunda kalıyorlardı. Trafik polislerinin devreye girmesi üzerine anonsla bölgeye getirilen kamyon şoförünün trafik polisine dediği, “kaldırıma park etmek yasak mı ki” sorusu ise olayın vahametinin başka bir boyutu olarak ortaya çıktı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber