ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

Çarşambamızda yeni bir oluşum hazırlığı var

Çarşambamızda yeni bir oluşum hazırlığı var

Değerli okurlarım;
Bugün size yeni bir müjde ile başlamak istiyorum.
Belki bunu abes karşılayacak yada bir eksiklik idi diyeceksiniz.
Ama Çarşamba’da yıllardır eksikliği hep fark edilmişti.
Çarşamba’da ilk yapılanmasında sade, temiz, düzgün ve dürüst insanlar topluluğu ile yapılmıştı.
25 Mart 2009 öncesi ve sonrası büyük bir eksiklik oluşturmuştu.
Halkın sevgisini kazanmış, ömrü boyunca Türk-İslam davası hizmetçiliğini yapmış, kendini ülkesine adamış, Türkiye’de büyük bir birliği oluşturma çabasıyla uğraşmış, ölümü tüm ülkeyi ve İslam coğrafyasını yasa boğmuş bir liderin misyonunu, davasını ülke üzerine olan ideal fikirlerini, Çarşamba’da temsil edilmesi için, şuan bir oluşum hareketi başlatılmıştır.
Çarşamba’da şuan temsilciliği olmayan sadece platform olarak anılan topluluk Çarşamba’da Büyük Birlik Partisi’nin temsilciliğinin açılması, bir teşkilat oluşumu içerisinde olduklarını öğrendik.
Yıllar önce Merhum Genel Başkanla birliktelik yapmış ve ölümünden sonra onun fikriyatını beğenmiş, genç nesillerle ve Muhsin Yazıcıoğlu davasını sahiplenmek isteyenlerin katılması beklenen bir oluşum çalışmaları başlamıştır.
Aldığım bilgiler doğrultusunda, 25 kişilik bir kurucu ekibinin oluştuğu ve Ocak ayı kongre sonrasında bu oluşumun hayata geçirileceği söylenmiştir. Bu oluşumun içerisinden farklı görüşlerden ve esnaflardan olacağı söylenmektedir.

Değerli okurlarım;
Oluşumda bulunmak isteyen, bu davaya katkıda bulunmak isteyen, her birimden insanlar davet edilmiştir. Yakın zamanda iletişim, irtibat telefonları ile bilgiler, basın yoluyla sonra da teşkilat binası açılışı ile duyuru yapılacaktır. Yıllardır Türk insanının gönlünde olan fakat siyasi arenanın kirlenmemiş temiz, düzgün bir akımı olan Büyük Birlik Partisi hareketinin Çarşamba’da açılacak olmasını samimi kalbimle bekliyorum.

Ben şunu samimi olarak gördüm; 25 Mart 2009 tarihinde Göksun’da düşen helikopter tüm Türkiye’de birlik ve beraberliği sağlamıştı. Her kesimden insanların üzüldüğünü ve gözyaşı döktüğünü izledik. Demek ki; Merhum Muhsin başkan siyasette iktidar olamamıştı ama insanların kalbinde iktidar olduğunu gördüm.

Çarşambamızda içinde bulunduğum Muhsin Yazıcıoğlu’nu sevenler platformundan birçok arkadaşımın önderliğini yaptığı teşkilatlanma çalışmalarının olduğunu duydum. İnşallah bu oluşum gerçekleşir. Çarşambamızda adını bulvarlara vererek yaşattığımız, Muhsin Yazıcıoğlu misyonun gerçekleşmesini temenni ediyor, merakla bekliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi