İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBAMIZDA SPOR HAREKETLİLİĞİ

ÇARŞAMBAMIZDA SPOR HAREKETLİLİĞİ

            İlçemizde spor etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor,       

           2021-2022 Softbol Okul Sporları Küçük, Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'na Çarşambamızın   ev sahipliğinde  yapıldı.

           21-25 Mayıs tarihleri arasında 5 gün süren müsabakalara 17 ilden, 34 takım ve 510 sporcu katıldı.

           5 gün süreyle Çarşambamızda 17 İlden öğrencilerimizin katılımı ile bir spor hareketliği yaşandı

           Genç kızlar da Softbol’da  Türkiye 2⃣'ncisi  Çarşamba Bulutoğlu Anadolu Lisesi takımımız oldu,emeği geçenleri ,sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

           Bu tür organizasyonların fazlalığı ve İlçemizi temsil kapsamında bu organizasyonların başarılı şekilde yapılması önemli mihenk taşlarıdır şehrimiz adına .

            Bir başka gelişme ise  Okul Sporları Küçük Kız Tag Ragbi Türkiye 4.sü Çarşamba Cumhuriyet Ortaokulu takımımız oldu.Yolları açık olsun ,başarıları daim olsun,emek harcayanlar sağ olsunlar

            Amatör sporda ise bu hafta   Ayvacıkta oynanacak olan  Gençlergücü-Ayvacık maçı haftaya damga vuracak.Gençlergücü takımının galibiyeti halinde Ayvacık takımını geçerek lig 2.lige  yükselip    1.Amatörden Süper Amatöre çıkmayı  hedeflemekte.

           29 Mayıs Pazar günü saat 16,30 da Ayvacıkta bu önemli maç.İzlenmeye değer vakit bulabilirsem izlemeye gitmeyi düşündüğüm etkinliklerden.

          ÇABES (Çarşamba Bedensel engeliler spor kulübümüz) Basketbol takımımızın 29  Mayıs günü saat 15.00 de Hakkari takımı ile Kapalı spor salonunda önemli bir maçı var ,lige tutunma adına önemli maçlarından  biri takımımıza başarılar diliyorum.

             

                 Bu günlükte bu kadar ,sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

          

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi