Çarşambalılar Taraftar Derneğinden birlik ve beraberlik çağrısı

Çarşambalılar Taraftar Derneğinden birlik ve beraberlik çağrısı
Çarşambalılar Taraftar Derneği üyeleri ile birlikte davetlilerle Dernek binasında bir araya gelerek kahvaltı düzenledi.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Çarşambalılar Taraftar Derneği kahvaltı düzenleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Dernek başkanı Uğur Çapkın kahvaltı da yaptığı açıklamada, kalan iki maçı kazanıp ligi layık oldukları yerde bitirmek istediklerini ifade etti. Çapkın açıklamasının devamında, “Bugün birlik beraberlik kahvaltısı düzenledik. Davetimizi kırmayıp gelen herkese teşekkür ediyorum. Lig de 2 maçımız kaldı. Bu maçları kazanıp ligi layık olduğumuz yerde bitirmek istiyoruz. Sezon başında parolamız şampiyonluk değildi ilk yarı şampiyonluk havasında geçti. Bunu bize yaşatan futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Umarım ligi layık olduğumuz yerde bitiririz” dedi.

Dernek üyelerinden Samet Yarar konuşmasında, bu kötü günde birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini söyledi. Samet Yarar, “Bu kahvaltıyı düzenleyerek siyasetçisi, basını, Emniyet mensuplarımızla bir araya geldik. Çarşambaspor tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Bu kötü günlerde birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Zor ve sıkıntılı günlerde kimse takıma sırtını dönmemesi gerekiyor. Biz bu işe beraber başladık beraber bitireceğiz. Takımımız kümeye düşse bile her zaman destekleyeceğiz” dedi.

Kahvaltıya Çarşambaspor Yöneticisi Şeref Çelebi, Avukat Şenol Şen ve Emniyet personelleri ile birlikte taraftarlar katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber