Hasan TOPUZ

Hasan TOPUZ

ÇARŞAMBALILAR!!! GAZATENİZE SAHİP ÇIKIN

ÇARŞAMBALILAR!!! GAZATENİZE SAHİP ÇIKIN

Aziz Çarşambalı Dostlarım:

Gelin bugün biz bize hasbıhal edelim. Sizi bilmiyorum ama ben çok dertliyim. Hemen peşinen söyleyeyim, kendi şahsi dertlerimden söz etmiyorum, onlar bana kalsın. Ben onlarsız, onlar bensiz olmaz. Hem sonra dertsiz baş olmaz demezler mi? Büyük başın, büyük derdi olur da denir. Her ne ise kişisel meselelerimizi bir yanda kalsın, sadede gelelim de ÇARŞAMBAMIZLA ilgili müşterek derdimizi konuşalım…

 

Çarşamba’nın bir tek sesi var, tek bir kulağı var, bir tek dili var o da gazetemiz HABER EXPRES gazetesidir. Orta büyüklükte bir il kadar nüfusu olan ve ekonomik ağırlığı birçok ili geride bırakabilen bir ilçeyiz. Fakat bizim çeyreğimiz büyüklüğünde olan ilçelerde birkaç tane yerel gazete var bizim ise bir tek HABER EXPRES’İMİZ var ne yazık ki ona da sahip çıkamıyoruz…

Çarşamba’nın basın yayın tarihini inceledim, geçmişte de gazetelere aynı ilgisizlik varmış. Şu gerçeği de yazmasam içimde ukde olarak kalır; gazetemiz HABER EXPRES ilçemizin basın tarihi boyunca çıkmış en kaliteli gazetedir. Çalışanları ile baskı makinesi ile tam anlamı ile dört dörtlük bir gazetedir.

 

                        SİZE GAZETEMİZİ TANITAYIM.

Otuz yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra emekli oldum. Öğretmenlikten kalma alışkanlıklarımın başında işimde titiz olmak gelir. Hafta da iki ve ya üç yazı yazıyorum. Yazımı hazırlarken günlerce araştırıp sonra kalemi elime alıyorum. Aşağı yukarı her gün gazeteye uğruyorum. Yazımı yazdırıyorum ve ya yazılmış yazımı tekrar gözden geçiriyorum.

            Çarşamba HABER EXPRES gazetesi deyip geçmeyin, her günü ile tıkır tıkır işleyen bir gazetemiz var. Sabahleyin herkes işinin başına geçiyor. Ona yakın sigortalı çalışanımız var. Sabahleyin iş bölümü yapılıyor. Kimisi fotoğraf makinesini alıp yapacağı göreve koşuyor. Kimisi bilgisayarın başında yazı hazırlıyor. En az on aile bu gazeteden ekmek yiyor. Hele gazetenin sahibi ve her şeyi Erol Bey’in bütün çalışanlarla birlikte kahvaltı yapması var ya çalışanlar arasındaki sıcaklığı açıkça anlatıyor. Gazetemizdeki bu atmosfer beni yazı yazmağa daha çok teşvik ediyor. Gazeteyi hazırlamak için Kerim, Nurhan, Emrah gibi çalışan elemanlar gecelerini gündüzlerine katıyorlar. Erol Şeker Bey ise bütün varlığını HABER EXPRES ‘e vermiş ALLAH yardımcısı olsun.

 

            Öbür yandan gazetemizin çıkması kadar önemli HABER EXPRES sitemiz var. Türkiye’nin neresinde olursanız olun, açın interneti o gün ÇARŞAMBA’DA ne olduysa hepsi sitemizde var. Çarşamba gözünüzün önüne geliyor.

            Aylardır her hafta üç kez yazı yazıyorum, kimse bana nasıl yazmam gerektiği hakkında küçük bir imada bile bulunmadı. Gazete daha çok muhalifet demektir. “Evet efendim sizin icraatınızda doğru, sözlerinizde doğru” demek gazetecilik değil yalakalıktır. Gördüğüm kadarı ile HABER EXPRES tam anlamı ile gazetecilik yapıyor.

 

            Sevgili Dostlar.

            Bu kadar emekle çıkan bu gazeteye sahip çıkalım. HABER EXPRES Çarşamba’nın tek sesidir. Daha çok muhalifet yapması lazımdır. Siz ne kadar sahip çıkarsanız sesimiz o kadar güçlü çıkacaktır. Gazetemiz HABER EXPRES biz ÇARŞAMBALI’LARA emanettir.

 

                                                                                               Selam ve dualarımla

                                                                                                  Hasan TOPUZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Hasan TOPUZ Arşivi