Çarşambalılar Derneğinden Belediye Başkanı Belur'a Davet

Çarşambalılar Derneğinden Belediye Başkanı Belura Davet
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri bu yıl 2. sini düzenlenecek "Buluşma Günü" etkinliğine Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’ u makamında ziyaret ederek davet ettiler.

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği  tarafından yapılacak olan buluşma etkinliğinde Kültür ve Turizm bölgesi olan Ayvacık İlçesinin tanıtımının yapılması gerektiğini belirten Çarşambalılar Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, "8 Haziran 2014 Pazar günü Saat 14:00’de  Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Bahçesi Atakum ’da düzenleyeceğimiz Buluşma Günü etkinliğinde Ayvacık ilçemizin tanıtımı için Belediye Başkanımız Mustafa Belur’ u davet ederek başkanımızı da ziyaretçilerimiz arasında görmekten onur duyarız. Ayvacık ilçemizin tanıtım ayağında bu etkinliğimizde bir stant kurarak kültür ve turizm değerlerimizi insanlara göstermek istiyoruz, bu bağlamda turizm potansiyelinin gün geçtikçe artmakta olduğu Ayvacık ilçemizi Samsun’un gözde tatil yerleri arasında ilk sıraya yerleşmesinde katkıda bulunacağımızı düşünüyoruz’’ ifadelerini kulandı.

Ziyaret ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayvacık Belediye Başkanı Belur,  Çarşambalılar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine bizi ziyaret ettikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık adı Ayvacık’tan daha çok Saklı Cennet olarak anılmaya başlanan güzel ilçemizin, her türlü turizm etkinliğini bir nimet olarak görüyor ve ilçemizin sosyokültürel yapısını, doğasını ve turizm açısından zengin özelliklerini en güzel şekilde insanlarımıza tanıtmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Düzenleyeceğiniz etkinlikte bizlere İlçemizi tanıtma fırsatı verdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum  dedi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı sohbetin ardından son buldu.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Fatih GÜNEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber