Çarşamba’lı Yunus Demir, transferin gözdesi

Çarşamba’lı Yunus Demir, transferin gözdesi
Çerkezköyspor’da ortaya koyduğu oyunla özellikle İstanbul bölgesi takımlarının dikkatini çeken Yunus Demir, bazı takımların gözdesi oldu.

2017-2018 futbol sezonuna Bölgesel Amatör Ligi’nde Dersimspor’da lige başlayan başarılı orta saha oyuncusu Yunus Demir, Dersimspor’da geçirdiği başarılı ilk yarı sezonunda Dersimspor’dan ayrılarak Çerkezköyspor’la anlaşmıştı. Yunus Demir’in futbol kariyeri boyunca Yeşilırmakspor, Çarşambaspor, Turhalspor, Dersimspor ve son olarak 1911 Çerkezköyspor’da forma giyen genç yetenek Yunus Demir’e transfer teklifleri yağıyor.

Çerkezköyspor’da ortaya koyduğu oyunla özellikle İstanbul bölgesi takımlarının dikkatini çekerek bazı takımların gözdesi oldu. Edinilen bilgiye göre, birçok profesyonel 2. Lig, 3.lig kulüplerinin takibinde olduğu belirtilen genç yetenek Yunus Demir, gelen her teklife açık olduğunu belirtti.

Çerkezköyspor Teknik Sorumlusu Murat Küçük’ten bilgiler doğrultusunda, Yunus Demir’in ortaya koyduğu futbolla Bölgesel Amatör Ligi’nin üstünde liglerde oynayabilecek kapasitede olduğunu belirterek, ‘Her hoca böyle yetenekli futbolcularla çalışmak ister.’ Diyen Küçük; “Yunus futbol kimliği ve kişiliğiyle de ön planda. Yunus Demir’e yapılan teklifleri kesinlikle hak ediyor. Ortaya koyduğu performansla bütün takımların gözdesi olan Yunus’un şuan ki performansı ile PTT 1. Lig ve Süper Lig’de görmemiz sürpriz olmaz. Ön libero mevkiinde ve forvet arkasında her takımda aranılan bir futbolcu konumunda.” diyerek futbolcusuna övgüler yağdırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor