Çarşambalı toprağına sahip çık

Çarşambalı toprağına sahip çık
Çarşamba MHP ilçe Başkanı Baki Demirtaş hafta sonu yapılacak ve Gnl. Bşk. Yrd. Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk’ün katılacağı program ve Çarşamba’da başlattıkları, “Çarşambalı toprağına sahip çık” çalışması ile ilgili açıklamada bulundu.

 

HABER –FOTO: SERKAN KARAHAN

MHP Çarşamba ilçe Teşkilatı hafta sonu Boğaziçi Düğün salonunda gerçekleştireceği ve Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk’ünde katılıp Anayasa ve Türkiye konulu sunum yapacağı kahvaltı organizasyonu ve yeni başlatıkları “Çarşambalı toprağına sahip çık” çalışması konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.

MHP ilçe başkanı Baki Demirtaş tarafından yapılan açıklamalarda, “Türkiye’nin sayılı ovalarından birine sahip olan, eskiden Türkiye’nin gıda ambarı olarak anılan 150 bin nüfuslu Çarşamba’da yaşıyoruz. 25 il merkezinden büyük olan ilçemizde halen 20 kişinin bir arada çalıştığı bir iş yeri yok. Ova da mümbit topraklara sahip insanlarımızın ürettiği, para etmemekte ve dolayısıyla yabancı bankalara tapu karşılığında borçlanmakta ve aldığı borç dolayısıyla vatandaşın tapusuna el konulmaktadır” denildi.

Demirtaş açıklamaların devamında turizm şirketlerinin de ovada arazi satın aldıklarına dair duyumlarının olduğunu belirtirken, “Tarım arazisinde turizmin ne işi olur?” diyerek devam ettiği açıklamalarında, “Gırtlağına kadar borçlu insanlarımız sadece borcunu düşünmekte fakat milli birlik ve bütünlüğümüzü hiç düşünmemektedir. Böyle bir günde ilçe kadın kollarımız ‘toprağına sahip çık’sloganıyla Çarşambalı hemşerilerimizin milli hassasiyetlerinin yeniden yükselmesini istemektedir” dedi.

Demirtaş son olarak hafta sonu yapacakları organizasyon konusunda da bilgiler vererek, “Pazar günü Çarşamba Boğaziçi Düğün Salonu’nda bir etkinliğimiz olacak. Saat 10.00’da başlayacak etkinliğimize katılacak olan Gnl. Bşk. Yrd. Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk’ün vereceği Anayasa ve Türkiye konulu kahvaltı programımıza bütün Çarşambalı hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber