Çarşambalı Koç’a son görev

Çarşambalı Koç’a son görev
Antalya Aksu İlçe Jandarma Karakol Komutanlığında görevli olan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Resül Koç, Çarşamba ilçesinde kılınan cenaze namazıyla son görevde bulunuldu

 Antalya’nın Aksu ilçesinde görevli 54 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş Resül Koç, bir süredir rahatsızlığı sebebiyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görüyordu. Koç, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Koç’un ölümü ailesini ve meslektaşlarını yasa boğdu. Evli ve 2 çocuk sahibi Astsubay Kıdemli Başçavuş Resül Koç için Aksu İlçe Jandarma Komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi. Görev arkadaşlarından helallik alınan Koç, daha sonra toprağa verilmek üzere Samsun’un Çarşamba ilçesine gönderildi.

Çarşamba İlçesi Abdullahpaşa Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazında Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, jandarma ve emniyet mensupları, Koç ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.
Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından 54 yaşındaki Resül Koç’un naaşı Sarıcalı Mezarlığı’nda defnedildi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber