Çarşambalı çiftçiler Tarım Fuarında

Çarşambalı çiftçiler Tarım Fuarında
Antalya’da 16’ncısı düzenlenen "Uluslararası Growtech Eurasia Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı"na Samsun’un Çarşamba İlçesi’nden büyük bir katılım oldu.

Birçok dünya ülkesinin katıldığı fuara, Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün Teknik ekibi ve Çarşamba ilçesine bağlı mahallelerin çiftçileri katıldı. Antalya Expocenter’da ulusal ve uluslararası düzeyde bölgenin en büyük fuar organizasyonuna katılan çiftçiler, teknolojik gelişimleri yakından görebilme fırsatı buldu. İlaç, tohum, gübre, tarım alet ve makinelerinin sergilendiği stantlar gezen çiftçiler, birçok firmadan bilgi alarak görüşmelerde bulundular.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Çarşamba İlçe Müdürlüğü, Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı’nca götürülen 100’den fazla bayan ve erkek çiftçiler, fuar alanında Çarşamba İlçesi’nde gerçekleştirilebilecek projelerin istişarelerini de yaptılar.

Fuar gezisi değerlendirmesinde bulunan Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman , fuarın çiftçiler için verimli geçtiğine değinerek, “Antalya’da düzenlenen tarım fuarı sayesinde çiftçilerimiz yeni teknolojileri yerinde inceleme şansını yakalayarak gelişmelere yakından tanık olma fırsatı yakalamış oldular. Fuarda çiftçilerimiz birlikte istişareler yaparak ilçemize yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatını elde ettiler. Tarım fuarının çiftçilerimize faydalı olduğunu düşünüyorum. İlçemizde tarımın geliştirilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz