Çarşambalı boksörler Birinci oldu

Çarşambalı boksörler Birinci oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik Boks Turnuvasında Çarşamba ilçe sporcularından 4 Altın 3 Gümüş Madalya sevindirdi

21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Ankara Şefik Tetik Boks Spor Salonunda düzenlenen "Ulusal Egemenlik Boks Turnuvası"nda 26 il. 257 boksörün kıran kırana mücadele ettiği turnuvada Çarşamba'yı temsilen Çarşamba Belediye spor kulübü ve Çarşamba Gençlik ve Spor kulübü sporcuları 7 sporcu ile katıldı. Toplamda 4 birincilik,  3 ikincilik alarak takım halinde turnuva birincisi oldu.

boksor2.jpg

Alt miniklerde 40 kg’da Sabri Akbaş 2.nci olurken, Üst miniklerde 41.5 kg’da Fırat Selahattin Öztürk 1.nci , 76+ kg’da Mehmet Şahin Yıldız 2.nci oldu.  Yıldız bayanlar kategorisinde 52 kg’da Fatma Uzun  1.nci,  54 kg’da Zenyep Çakır 1.nci  80 kg’da Zehra Kalaycı1.nci olurken aynı kategoride  60 kg’da Zübeyde Ayhan 2.nci oldu. Çarşamba'lı sporcuları turnuvada birincilik ve ikincilik kürsüsüne çıkarak Çarşamba'nın gururu oldular.

boksor1.jpg

Ulusal Egemenlik Boks Turnuvası katılan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Yaşar Giritli, Yardımcı Antrenör Barış Yılmaz ve sporcular Sabri Akbaş, Fırat Selahattin Öztürk, Mehmet Şahin Yıldız, Fatma Uzun, Zenyep Çakır, Zehra Kalaycı, Zübeyde Ayhan, kazandıkları madalyalarla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Çarşamba İlçe Müdürü İlkay Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın’ ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu belirterek toplamda  4 altın, 3 gümüş madalya kazanarak büyük başarı elde eden sporculara  eşofman ve bir takım hediyeler vererek  tebrik etti ve daha nice başarılar ve madalyalar kazanmaları dileğiyle kendilerini kutladı.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Kenan GÜN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor