ÇARŞAMBA’DAN ŞAMPİYONLAR ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

ÇARŞAMBA’DAN ŞAMPİYONLAR ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR
Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu ve Türkiye Muay- Thai Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 2014 yılı Üniversiteliler Muay- Thai Türkiye Şampiyonası 21-27 Nisan 2014 tarihlerinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapıldı.

Şampiyonaya 52 üniversiteden 400 sporcu katıldı. Şampiyona da Çarşamba İlçesini Çarşamba Belediye Spor Kulübü  sporcularından Ufuk Tetro, Milli Takım Antrenörü Alaettin Köksal temsil etti.


Yapılan müsabakalar sonucunda Ufuk Tetro 54 kg.da rakiplerini yenerek Türkiye Üniversiteliler arası Muay- Thai şampiyonu olarak, altın madalya kazandı. Şampiyon Tetro, hız kesmeden 17-18 Mayıs’ta yapılacak olan Samsun İl Birinciliği Turnuvasına katılmak için çalışmalarını Antrenörü Alaettin Köksal nezaretinde devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, şampiyonu antrenörünü ve diğer sporcuları ziyaret ederek "Yapılacak olan şampiyonalarda kendisinden ve diğer sporcularımızdan daha fazla madalyalar kazanmasını bekliyoruz" diyerek İl Müdürlüğü’nün kulübe vermiş olduğu kavallık, kask, eldiven gibi spor malzemelerini sporculara dağıtarak,yardımda bulundu.

Şampiyon Sporcu Ufuk Tetro ve antrenörü Alaettin Köksal ise "Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen, her zaman yanımızda bulunan başta Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz İlkay Aydın’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz."dediler.

HABER-FOTO: Sema Nur KOÇAKER – Sezer ÇOBAN untitled.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor