ÇARŞAMBA’DA YOL SEFERBERLİĞİ

ÇARŞAMBA’DA YOL SEFERBERLİĞİ
Çarşamba Belediyesi ilçede yaptığı yol ve altyapı çalışmalarına hız kazandırdı. Cadde ve sokaklarda başlatılan yol çalışmaları ile ilçe adeta şantiye alanına döndü

Çarşamba İlçesi’nde Belediye sorumluluk alanında yapılmış yolların toplam uzunluğunun yaklaşık 800 km olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “İlçemizin kanalizasyon, yağmur ve içme suyu gibi alt yapı hizmetleri ile yol, imar ve çevre düzenlemesi çalışmaları modern şehircilik vizyonuna sahip bir anlayışla yapılmaktadır.” dedi. 

ÇARŞAMBA’YA İKİ YILDA 30 KM YOL

İlçe’de son iki yılda 30 km den fazla yol ve altyapı çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Dündar, “2010 ve 2011 yıllarında toplamda 13 km uzunluğunda sıcak asfalt yol, 8 km uzunluğunda kilit parke yol, 11 km uzunluğunda kaldırım ve 30 km uzunluğunda alt yapı çalışması yaptık. İlçemizin 12. mahallesi olan Cumhuriyet Mahallesi’nde 7 km uzunluğunda altyapı çalışması yapılmış olup, mahallenin yol çalışmaları devam etmektedir. Şehir merkezinde Sarıcalı Mahallesi ve Orta Mahalle’de devam eden kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımız yaz ayı boyunca diğer mahallelerimizde de devam edecektir.” diye konuştu.

BATIYAKA’DAKİ BAĞLANTI YOLLARI ASFALTLANIYOR

2008 yılında gerçekleştirdiğimiz imar uygulamalarıyla açtığımız ve Ali Fuad Başgil Köprüsünü Ayvacık yoluna bağlayan ayrıca Değirmenbaşı Caddesi’nden başlayıp Yeşilırmak’ın batı yakasını Samsun-Ordu Karayoluna bağlayan yaklaşık 3 km uzunluğundaki yolların stabilize dolgu çalışmaları tamamlandı. Yine bu yollarda yapılan alt yapı çalışmalarında bozulan yerler üst kaplamaya hazır hale getirilerek sıcak asfalt yol çalışmalarına başlanıldı.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber