Çarşamba’da Siyasi Partiler Bayramlaştı

Çarşamba’da Siyasi Partiler Bayramlaştı
Çarşamba ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi parti yönetici ve üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldiler.

70477-001.jpg

 

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, teşkilat üyeleri ve Çarşambalıların katılımlarıyla gerçekleştirdiği bayramlaşma programında partililer bir araya gelerek bayramlaştı. Yoğun kalabalığın gözlendiği programda bayramlaşma ve ikram sonrası fotoğraf çekimi ile program son buldu.


carsamba’da-siyasi-partiler-bayramlasti--(3)-002.jpg

 

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında ise
Çarşamba Ülkü Ocakları, Çarşamba Türk Eğitim-sen, meclis üyeleri, kadın kolları ve partililerin ilçe binasında bir araya geldi. MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.


 

carsamba’da-siyasi-partiler-bayramlasti--(8)-002.jpg

CHP’DE BAYRAMLAŞMA

CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşma programında ise CHP Samsun İl Yönetimi’nin katılımı ile Çarşamba İlçe Teşkilatı bir araya geldi. Partililerin bayramlaşma merasimi sonrası konuşma yapan CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, katılımlarından dolayı il teşkilatına ve ilçe teşkilatına şükranlarını sundu.


carsamba’da-siyasi-partiler-bayramlasti--(5).jpg

SAADET PARTİSİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenleyen Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda ki program ise İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı’nın ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma merasiminde, bayramlaşan partililer daha sonra bir süre sohbette bulundu. Sohbet sonrası program son buldu.


 

iyi-parti_16_9_1552156871.jpg

İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Kurban Bayramı bayramlaşması Bayramın 3. Günü düzenlendi. Düzenlenen programda İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı partililer ile bir bir bayramlaştı. Daha sonra, fikir alışverişinin yapıldığı program, bir süre yapılan sohbet ve konuşmalar sonrası son buldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber