Çarşamba’da Rehber Öğretmenler Toplantısı

Çarşamba’da Rehber Öğretmenler Toplantısı
Çarşamba Halk Eğitim Merkezinde, Çarşamba, Salıpazarı ve Terme ilçelerinin Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürleri ve Rehber Öğretmenlerin katılımıyla 1. Dönem Bölge Rehber Öğretmenler toplantısı yapıldı

Çarşamba Halk Eğitim Merkezinde konferans salonunda gerçekleşen ve Çarşamba, Salıpazarı ve Terme ilçelerinden katılan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürleri ve Rehber Öğretmenlerinin katışım sağladığı 1. Dönem Bölge Rehber Öğretmenler toplantısı gerçekleşti. Söz konusu toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir'de katılım sağladı.Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Özdemir, pandemi tedbirlerimizi ön planda tutup ihtiyacı olan veliler ve çocuklar ile ilgili çalışmalar yaparak verimli bir öğretim yılı geçirme temennilerinde bulundu.

Toplantı sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Halk Eğitim Merkezindeki bilgisayar, 10 parmak klavye, okuma yazma ve okul öncesi çocuk gelişim eğitimi kurslarını ziyaret etti. Özdemir, Halk Eğitim Merkezi öğretmenleriyle bir araya geldi ve kursiyerlere başarılı bir dönem geçirmeleri dileklerinde bulundu.

Gerçekleştirilen etkinliklere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Kanat'ta eşlik etti.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Aybüke ŞEKER

rehber-ogretmenler-toplantisi-gerceklesti-(5).jpgrehber-ogretmenler-toplantisi-gerceklesti-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber