Çarşamba’da Polis Haftası etkinlikleri

Çarşamba’da Polis Haftası etkinlikleri
Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri Çarşamba İlçe Emniyet  Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikle başladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü kapsamında Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde dualar eşliğinde kurban kesildi. Kurban kesimi programında Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, adliye ve emniyet personeli katılanlar arasındaydı.

polis66.jpg

Yapılan kurban kesimi sonrası İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım ve İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen’e makamında ziyarette bulundu. Ziyarette bir süre sohbet ve bilgi alışverişinde bulundu.
Etkinliklerin devamında Çarşamba Abdullahpaşa Camii’nde mevlid-i şerif verildi. Öğle namazı öncesinde yapılan mevlid-i şerif programında namaz sonrası katılanlara mevlid şekeri ve ikramlarda bulunuldu. İlçede ki programlar Çarşamba İlçesi’nde ki şehitliklerin ziyaret edilmesi ile son buldu.

polis55.jpg

polis33.jpg

polis44.jpg

polis11.jpg

polis22.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber