Çarşamba’da Oto Galericilere Seminer

Çarşamba’da Oto Galericilere Seminer
Çarşamba ilçesi’nde oto galericilik işletmecilerine yönelik mesleki yeterlilik belgesi ve yetki belgesi hakkında istişare ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Çarşamba Şoförler Odası Başkanlığı ve Samsun Ticaret İl Müdürlüğü personellerince, Çarşamba ilçesinde oto galericilik işletmeciliği yapan esnaflara yönelik yetki belgesi alınması şartları ve mesleki yeterlilik belgesi hakkında bilgilendirme yapıldı.
img_6811.jpg
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala’nın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Oto galerici esnafının yürürlüğe giren yönetmelik hakkında bilgilenmesi ve gerekli şartları yerine getirmesi amacıyla bu toplantıyı organize ettiklerini açıkladı. Başkan Bala, oto galerici esnafının sıkıntıları ve sorunlarına çözüm yolu bulmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.
Başkan Bala’nın konuşmasının ardından yetki belgesi ve mesleki yeterlilik belgesi hakkında katılımcılara sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından soru-cevap kısmına geçildi.
Soru-cevapların ardından program son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber