ÇARŞAMBA’DA MAHALLE ZİYARETLERİ

ÇARŞAMBA’DA MAHALLE ZİYARETLERİ
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt ile Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ve AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan mahalleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceled

İlçenin Köroğlu, Karakaya, Yeşildere ve Egridere Mahallelerinde yapılacak çalışmalar 30 Mart öncesinde yerinde tespit edilmişti. Şimdi ise Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt ile Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ve AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan çalışmaların koordinasyon ve uyum içinde devam ettiğini kaydettiler.
AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, “Köy statüsünden ilçemizin yeni mahalleleri olan Köroğlu, Karakaya, Yeşildere ve Egridere mahallelerimizi ziyaret ettik. Buralarda daha önce tespit ettiğimiz yol, menfez ve içme suyu gibi başlıca sorunların çözümü için yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar ile Mustafa Yurt Bey ve Sayın Nihat Soğuk Bey ilçemizi iyi tanıyor ve ihtiyaçları biliyorlar. Yol çalışmaları için 30 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde yapılan planlama çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatları ile ilçemizin en uzak mahallelerinden başlayarak sorunları en kısa sürede çözme gayreti ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

carsamba’da-mahalle-ziyaretleri2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber