Çarşamba’da kaza; 5 yaralı

Çarşamba’da kaza; 5 yaralı
Çarşamba Ayvacık Karayolu Beyyenice mevkiinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Karayolunun tam yapılmaması nedeni le ölümlü kazalar da neden olan karayolunda kazalar devam ediyor

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

Çarşamba Ayvacık Karayolu Beyyenice mevkiinde meydana gelen kazada 2 aracın çarpışması sonucu aynı araçta bulunan 5 kişi yaralı olarak Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çarşamba’dan Ayvacık istikametine hareket eden Mehmet Demir(40) yönetimindeki 55 RZ 172 plakalı kamyonet Beyyenice mevkiinde sağ şeritten dönüş yapmaya kalkışınca sol şeritte bulunan Çarşamba istikametinden Ayvacık yönünde hareket eden Ali Şimşek(40) yönetimindeki 55 AB 560 plakalı Midivan ile çarpıştı. Kaza sonucu Ali Şimşek yönetimindeki araçta bulunan 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar bölgeye gelen 112 acil servis araçları ile Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada, araç şoförü Ali Şimşek, Asiye Şimşek(41), Hüseyin Şimşek(53), Arda Şimşek(1), Rahmi Şimşek(26) yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılma işlemi sürerken Jandarma ekiplerinin kontrolünde çalışmalar devam ederken 55 HL 223 plakalı araç dur uyarına uyarak yolda durdu. Arkadan gelen 55 KD 223 plakalı araç ise aniden duran araca çarpmamak için fren yaptı. Zeminin kaygan olması nedeni ile kayan araç önde duran araca çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmaması sevindirirken olayda maddi hasar meydana geldi. Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada kaza yerine toplanan vatandaşlar Karayolları ve Karayolu ihalesini alarak yl yapımını üstlenen firmaya tepki gösterdiler. Yıllardır kısacık bir yolu yapıp bitiremediler. Burada onlarca kaza oldu. İnsanlar da hayatını kaybetti ama kimse kılını bile kıpırdatmıyor. Bu karayolunda ne olması lazım ki artık tamamen yapılıp bitirilsin. Yol üzerinde ne kavşak var, ne düzgün bir zemin. Bu yolu yapanlar ile kontrolünü yapan Karayolları ne yapıyor. Hizmet yapıyoruz övünüyorlar böyle mi hizmet yapılıyor. Eski yolumuz daha güvenli idi. Bu dertlere yetkililerin acil kulak vermesi ve sıkıntıların bitirilmesini bekliyoruz. Yetkililer uyumasın diyerek tepkilerini dile getirdiler. 
kaza-ayvacik-yolu-(5).jpg

kaza-ayvacik-yolu-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber