Çarşamba’da İYİ Parti Delege Seçimleri

Çarşamba’da İYİ Parti Delege Seçimleri
İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda Olağan Kongre süreci başladı. Süreç kapsamında ilk olarak delege seçimleri gerçekleştirildi.

  Parti binasında gerçekleştirilen delege seçiminde partililer mahallelerindeki delegeleri seçtiler. Üç farklı sandığın kurulduğu delege seçimlerinde saat 17.00’a kadar oy kullanma işlemi sürdü. Divan heyetinin oluşturulmasıyla başlayan program İlçe Başkanı Turhan Yazıcı’nın konuşmalarıyla devam  etti. Yazıcı konuşmasında, Partinin zorluklarla kurulma aşamasından,Türk ekonomisine hayat vermek ve geleceğe ümit olmak için yola çıktıklarından bahsetti.

Yazıcı konuşmasında  başkanlık görevini öncesinde ve sonrasında yaptığı çalışmalardan da bahsetti; Yazıcı, mahalle temsilciliği teşkilatlarının %98 oranında tamamladıklarını, sandık görevlilerinin yer aldığı müşahit ve sandık görevlisi teşkilatlanmalarının eksiksiz olarak tamamladıklarını , 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerini ve 31Mart 2019 Yerel Seçimlerini kapsayacak şekilde ilçe bünyesinde tüm mahalle ve köyleri ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

Başkan Yazıcı konuşmanın sonunda yanında bulunan ve destek veren tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmayı bitirdi. Parti binasında yapılan oy verme işleminde 288 üye oy kullandı. Üyeler toplamda 400 delege seçti. Oy verme işlemi saat 17.00’a kadar devam etti.

HABER: Yağmur AYAN - Feyza Nur YILMAZ


 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber