ÇARŞAMBA’DA İSTİHDAMI ARTIRACAK PROJE “TEKSTİLKENT”

ÇARŞAMBA’DA İSTİHDAMI ARTIRACAK PROJE “TEKSTİLKENT”
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, tekstil firması işletmecileri ile toplantı düzenledi.

Tekstilkent projesi ile tüm tekstilcileri bir bölgeye toplayacaklarını söyleyen Başkan Doğan “İş adamlarımızın talep ve sıkıntılarını dinledik. Çözüm odaklı çalışıyoruz,  Tekstilkent projesi ile işadamlarımızın da sıkıntılarını büyük ölçüde çözmüş olacağız. Sektörde en çok yaşanan sıkıntılardan birinin de kalifiyeli işçi bulmak olduğunu öğrendik. Tekstilkent’e meslek eğitim merkezi kuracağız, burada mesleki eğitimler verip işlerinde uzman kişiler yetiştireceğiz.”diye konuştu.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Tekstilkent projesi ile istihdamda önemli büyüme gerçekleştireceğiz. Çarşamba’da şuan ortalama bin kişi tekstil firmalarında çalışıyor, bu sayıyı Tekstil Kent ile üç katına çıkartmayı hedefliyoruz. Çarşamba için büyük bir istihdam fırsatı, çalışanların %90’ını kadınlarımız oluşturacak. Tekstil Kent’te kreş ve sosyal tesislerimizde olacak. İyi bir çalışma ortamı sağlamak için her noktayı en ince ayrıntısına kadar düşüneceğiz. ”dedi.

Çarşamba Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıya Çarşamba AK Parti ilçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz,  Çarşamba Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz ve işadamları da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber