ÇARŞAMBA'DA, İKİNCİ KEZ TÜRKİYE KAN BAĞIŞI REKORU

ÇARŞAMBA'DA, İKİNCİ KEZ TÜRKİYE KAN BAĞIŞI REKORU
Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi geçen yıl 641 ünite kan bağışı ile Türkiye rekoru kırdı. Ardından ikinci defa 1 günde 912 ünite kan bağışı toplayarak bu rekoru yeniden sürdürdü. 

Okul personeli, öğrencisi, velileri ve okul çevresi ile günlerce azim ve gayretli bir çalışmadan sonucunda ikinci kez 912 ünite kan bağışı toplayarak Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye rekorunu kırdı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda 1 günde toplanan kan bağışı kategorisinde tekrar Türkiye Rekoru kırılmıştır. Bu mükemmel çalışmadaki emeklerinden dolayı Türk Kızılay başta ilçe kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım olmak üzere ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, okul idarecileri, öğretmenleri, çalışanları ve öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti.

ÖNEMLİ YARDIM KURULUŞU
İhtiyaç sahipleri için son derece değerli olan Türk Kızılay çalışmalarının önemine değinen ilçe kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım , “kampanyada canı gönülden çalışan tüm öğretmen ve öğrencilerimize, velilerimize, Çarşamba halkına ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Kan ihtiyacı duyan hastalarımızın ihtiyaçlarının karşılanması adına çok güzel bir çalışma oldu. Türkiye rekorunun Çarşamba ilçesinde olması da ayrıca gurur verici. Türk Kızılay bildiğiniz üzere sadece kan bağışı değil ihtiyaç sahiplerine yardım konusunda da ülkemizin en köklü ve en önemli yardım kuruluşudur” dedi.  

İLK VE KADIN BAĞIŞÇI ÖNEMLİ
“Türkiye rekorunun kırıldığı okulumuzda emeği olan herkese, okul idarecilerimize, ilçe milli eğitim müdürlüğüne ve desteklerini hiç esirgemeyen kaymakamımıza teşekkür ediyoruz ”diyerek ifadelerine başlayan Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım örnek çalışmanın Türkiye rekoru olarak sonuçlarını getirdiğine, ülkenin henüz çözülmemiş sosyal bir sorununun çözümünde öğrencilerin pay sahibi olmasının ve ilk kez kan bağışlayan kadın bağışçıların önemine değindi.

Türk Kızılay’ı heyetinde ayrıca Türk Kızılay’ı Çarşamba Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aslan, Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner de hazır bulundu.
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber