Çarşamba’da hedef büyüyor!..

Çarşamba’da hedef büyüyor!..
Çarşambaspor son Sinop Ayancıkspor karşılaşmasından da 1-1 beraberlikle ayrıldıktan sonra dün günü dinlenerek geçirdi ve bu gün yeniden top başı yapıyor

 

BAL Ligine beklenenden daha iyi bir performansla başlayan Çarşambaspor’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz ilk 2 hafta karşılaşmalarından 1 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılarak mutlak 3 puan parolası ile gittiği Sinop Ayancıkspor karşılaşmasında taraftarlar yine takımlarını yalnız bırakmadılar.

Sinop Ayancıkspor ile deplasmanda karşılaşan Çarşambaspor maça iyi başlamasına rağmen bir türlü istediği golle buluşamayınca takım içinde kısa süreli bir heyecan yaşandı. Bu esnada takım adına Gökhan golünü atınca Çarşambaspor1-0 öne geçti. Mutlak galibiyetle sahadan ayrılmayı planlayan Çarşambasporlu oyuncular ve taraftarlar maçın 69 dakikasında yedikleri ve maçın 1-1 bitmesine neden olan beraberlik golüne rağmen iyi performansları ile her kesimin beğenisini kazandı.

Maç sonrasında İlçeye dönen Çarşambaspor Pazar gününü dinlenerek geçirdi. Dün Adapark tesislerinde bir arya gelen futbolculara teknik sorumlu İbrahim Hancı yenileme çalışmaları yaptırarak başladı. Hancı takımın moral motivasyonunun iyi olduğunu ve her geçen gün daha iyi bir performansı yakalayacaklarını belirterek futbolcularına maç içinde ki hatalarını sık sık hem sözlü olarak hem de antrenman sırasında göstererek uyardı ve aynı hataları yapmamaları için maç içinde dikkatli olmalarını anlatarak uyardı.

Antrenman sonrasında Teknik Sorumlu Hancı yaptığı açıklamasında, “Ayancıkspor maçında ikinci sarıkarttan Kırmızı kart cezalısı durumuna düşen Burak tan başka takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Bundan dolayı çok rahatız. Burak’ın yerine mutlaka alternatiflerimiz var ve bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde mutlaka 3 puanı alarak daha iyi bir konuma ve yere gelmeyi hedefliyoruz diyerek şöyle devam etti.

Hancı, “Takımımız lige çok kısa bir süre kalmasına rağmen oluşturulmuş ve herkesin beklentisinden daha hızlı uyum sağlamış duruma geldiler. Ancak takım tam olarak hem fizik kondisyon hem de moral olarak uyum sorununu tamamladığı gün çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Her geçen hafta bir önce ki haftaya göre daha iyi oluyoruz. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz karşısında daha iyi olacağız. Bizim bundan sonra ki hedefimiz göze hitap eden ve sonuca giden futbol oynayarak taraftarlarımızla bütünleşerek zevkli maçlar çıkartmaktır. Yönetim, futbolcu ve teknik kadro olarak her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Özellikle yönetim her türlü fedakarlığı yaparak takımın yanında yer alması herkesi sevindiriyor. Bundan sonra bizler daha iyi çalışarak daha iyi yerlere gelmek ve hedefimiz olan şampiyonluk için iyi oyun ve skorlarla ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Buna yeter ki futbolcu, teknik kadro, yönetim ve taraftarlar olarak inanıp destekleyelim yeter” şeklinde konuştu.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber