Çarşamba’da ‘Fuhuş’ Operasyonu!

Çarşamba’da ‘Fuhuş’ Operasyonu!
Çarşamba'da fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 5 kişi, Asayiş Şube ekiplerinin yaptığı operasyonda gözaltına alındı. 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çarşamba İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde bazı şüpheli şahısların fuhuşa teşvik ettikleri, fuhuş için aracılık yaptıkları ve bunun için yer temin ettiklerine yönelik bilgiler elde edilmesi üzerine Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA!

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, bazı şüpheli şahısların fuhuşa teşvik ettikleri, fuhuş için aracılık yaptıkları ve bunun için yer temin ettiklerine yönelik bilgiler edinilmesi üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından başlatılan soruşturma ile ilgili olarak kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla iş bu basın açıklamasının yapılması gerekli görülmüştür. Soruşturma kapsamında, iletişimin dinlenmesi ve kayda alınması tedbirine başvurulmuş, bu yolla elde edilen deliller, kolluk araştırmaları ve alman beyanlar neticesinde, şüpheliler H.D, S.S, H.K, C.K, E.T, İ.P, ve E.T olmak üzere 7 şüphelinin, H.K, B.G ve M.S, G.A, E.K ve G.S olmak üzere toplam 6 mağdur kadına yönelik olarak fuhuş suçunu işlediklerine dair yeterli suç şüphesine ulaşılmıştır. Elde edilen deliller değerlendirilmek suretiyle 5 şüpheli hakkında gözaltı işlemi uygulanmıştır. 21/02/2020 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığımızca alman ifadelerinin ardından suçun vasıf ve mahiyeti ile delil durumu dikkate alınarak, şüphelilerden İ.P savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılmış, şüpheliler H.D, S.S ve H.K, tutuklanmaları talebiyle, E.T ve C.K adli kontrol talebiyle Çarşamba Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmiştir. 21.02.2020 tarihinde tamamlanan sorgu işlemleri neticesinde H.D, S.S ve H.K tutuklanmış E.T, ve C.K adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Soruşturma tüm yönleriyle devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş