ÇARŞAMBA'DA CUMHURİYET KUPASI TURNUVASI BAŞLADI

ÇARŞAMBA'DA CUMHURİYET KUPASI TURNUVASI BAŞLADI
Çarşamba Gençlik ve spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel kurum amirleri arası, Cumhuriyet kupası turnuvası Çarşamba spor salonunda başladı.

‘KİMİN ŞAMPİYON ALACAĞI ÖNEMLİ DEĞİL’

Çarşamba Gençlik ve spor ilçe Müdürü İlkay Aydın ,” İlçemizde her yıl düzenli olarak başlatmış olduğumuz Cumhuriyet kupası turnuvasını bu yılda devam ettiriyoruz. Bu turnuvanın anlamı bizim için çok büyüktür. Müsabakalar sonucunda kimin şampiyon alacağı önemli değil. Önemli olan kurum amirleri arasındaki dostlukların ön planda yerini almasını sağlamış olacağız. Bu arada Cumhuriyet kupası turnuvasına karılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum ”dedi.

‘PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURDULAR’

Çarşamba-Terme-Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinin kurum amirleri arasında düzenlenen futsal maçlardaki kurum amirleri performansıyla göz doldurdular. Takım kaptanlarının ilçe kaymakamlarının olduğu, emniyet müdürleri, jandarma komutanları, kurum amirlerinin oluşturduğu takımlarda ilk gün maçlarında Çarşamba ve Ayvacık finalist oldular. İlk gün ki müsabakadan alınan sonuçlar söyle: Çarşamba:8 Terme:4 Ayvacık:12 Salıpazarı:9

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber