ÇARŞAMBA'DA BIÇAKLI YARALAMA

ÇARŞAMBA'DA BIÇAKLI YARALAMA
Çarşamba'nın Damlataş Mahallesinde dün meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre; Çarşamba Damlataş Mahallesinde meydana gelen kavgada bir kişi ağır yaralandı. Olay Damlataş mahallesinde ikamet ettiği iddia edilen A.C (49) ve A.C (24) isimli şahıslar arasında kavga çıktı. Yaşanan kavga büyüyünce A.C (49) isimli şahıs kavgada A.C (24)'yı hayati tehlikesi olacak şekilde yaraladı.

Kavganın Jandarmaya bildirilmesi üzerine olay yerine gelen İlçe Jandarma Ekipleri kavgada ağır yaralanan A.C. (24) olay yerine çağırılan 112 acil ekibinin ilk müdahalesi akabinde Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahale sonrasında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kavgada A.C.'Yİ (24) yaraladığı iddia edilen ve olay yerinden kaçan A.C.( 49) suç aleti ile beraber Çarşamba Jandarma Ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından Çarşamba Kapalı ceza ve tutukevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber