Çarşamba’da Amatör Spor Haftasında' Masa Tenisi Coşkusu

Çarşamba’da Amatör Spor Haftasında Masa Tenisi Coşkusu
Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yıldızlar ve gençler kategorilerinde masa tenisi turnuvası düzendi

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yıldızlar ve gençler kategorilerinde masa tenisi maçlarına sahne olan turnuvada Yıldız Erkekler Kategorisinde 1. liği Nurullah Kaya (Gaziosmanpaşa Ortaokulu), 2.liği Celalcan Kazanç (Gaziosmanpaşa Ortaokulu), 3. lüğü Ömer Faruk Akyel (Mehmet Akif İHL) elde ederken Hakan İleri (Gaziosmanpaşa Ortaokulu) de dördüncü oldu. Yıldız Kızlar Kategorisinde ise 1. Esranur Baş (Ağcagüney Ortaokulu), 2. Buse Güney (Ağcagüney Ortaokulu), 3. Esra Taşdelen (Ağcagüney Ortaokulu) oldu. Genç Kızlar Kategorisinde 1. Kader Kılıçarslan (Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi), 2.Çiğdem Yılmaz (Ağcagüney ÇPL), 3. Bilge Nur Akın (Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi) ve 4. Yeşim Güney (Ağcagüney ÇPL) oldu. Genç Erkekler Kategorisinde Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencilerinden 1. Rıdvan Ergene, 2. Alperen Pamuk, 3. Ersan Savuk ve 4. de Nurullah değer oldu.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, müsabakalara katılan ve derece elde eden sporcular ile sporcuların öğretmenlerini tebrik ederek, hepsine teşekkür ederim, Amatör Spor Haftası etkinliklerinin ilçede sportif etkinliklerle coşkulu bir şekilde geçtiğini ifade ederek profesyonel branşlara geçişte amatör sporlar önemli bu spor branşlarına gereken önemi vermeye çalıştıklarını belirtti.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber