Çarşamba'da 3 ayrı noktada yangın 

Çarşamba'da 3 ayrı noktada yangın 
Samsun'un Çarşamba ilçesinde gece saatlerinde üç farklı noktada yangın çıktı. Çıkan yangınlara, itfaiye ekipleri, belediye ekipleri ve orman işletme müdürlüğü ekipleri söndürme çalışmaları için seferber oldular. 

Çarşamba ilçesi Demiraslan Mahallesi’nde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Şiddetli rüzgarında verdiği etkiyle kısa sürede yükselen alevler sonrasında olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alabilmek için büyük mücadele verdiler. 

Saatler içinde yangın kontrol altına alınırken, diğer noktalarda yangınların olduğu bilgisi alındı. Çarşamba ilçesi şehir merkezine yaklaşık 18 kilometrre uzaklıktaki Esençay Mahallesi'nde bulunan ormanlık bir alanda da yangın çıktığı ihbarını alan itfaiye ekipleri gece saatlerinde burada da yangını söndürebilmek için yoğun mesai harcadılar. 

yangin_fotograflar-(1).png

İki ayrı bölgenin yanı sıra bir Çarşamba-Ayvacık Karayolu üzerinde bulunan Gökçeçakmak Mahallesi'nde ağaçlık alanda yangın meydana geldiği öğrenildi. Kısa sürede büyüyen alevlere Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri müdahalede bulundular. 

yangin_fotograflar-(2).png

Başkan Halit Doğan, yangın bölgelerinde 

Yangın haberlerinin ardından Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, yangının çıkış noktalarında incelemelerde bulundular. 3 ayrı noktayı gezen Belediye Başkanı Halit Doğan, "3 ayrı bölgede yangınlar meydana geldi. Rüzgarında etkisiyle çıkan yangınlar kısa sürede büyüdü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili kesin bir bilgi yok. Amasya Orman Müdürlüğü'nün kontrolü altında ki hinterlandda da yangınların olduğunu öğrendik. Rüzgarın getirdiği etkiyle hızlanan yangın olayları ile karşı karşıyayız. Büyükşehir Belediyemizin İtfaiye ekipleri buralarda büyük bir iş çıkardılar. Esençay Mahallesi'nde bir yangın vardı. Oradaki yangın büyümeden kontrol altına alındı. Belediye birimlerimiz, itfaiye ekiplerimiz gerekli çalışmalarını sürdürüyorlar. Çarşambamıza ve Samsunumuza büyük geçmiş olsun." dedi. 

Yangın sonucu can kaybı yaşanmazken, ağaçlık alanlar büyük zarar gördü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmalar sürdürülüyor. 

yangin_fotograflar-(8).jpg

yangin_fotograflar-(1).jpgyangin_fotograflar-(2).jpgyangin_fotograflar-(3).jpgyangin_fotograflar-(4).jpgyangin_fotograflar-(5).jpgyangin_fotograflar-(6).jpgyangin_fotograflar-(7).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber