Çarşamba’da 29 Ekim Töreni

Çarşamba’da 29 Ekim Töreni
Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Kaymakamlık Bahçesinde Tebrikat ve Kutlama gerçekleşti.

Cumhuriyetin kuruluşunun yıl dönümü kutlama programı kapsamında önceki gün Çarşamba Belediye Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleşti. Bugünde Kaymakamlık Bahçesinde Tebrikat ve Kutlama  töreniyapıldı. Kaymakamlık Bahçesinde ki kutlama töreninde, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Çarşamba Belediye başkanı Halit Doğan, Mülki ve idare amirler, Siyasi parti Temsilcileri katılım sağlandı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım'ın yaptığı konuşmayla devam etti.

Konuşmanın ardından Değirmenbaşı Ortaokulu öğrencileri günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerini okumasının ardından okullar arası yapılan yarışmalarda birinci olan öğrencilere hediyelerini Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye başkanı Halit Doğan tarafından takdimi  gerçekleşti.

Hediye takdiminin akabinde fiziksel mesafe ve maske kuralına uyulan tören son buldu.

HABER: Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber