Çarşamba’da ‘15 Temmuz’ etkinlikleri

Çarşamba’da ‘15 Temmuz’ etkinlikleri
15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 4. Yıldönümü ve "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" münasebetiyle Çarşamba ilçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

   Hain darbe girişiminin 4. Yıldönümü münasebetiyle Çarşamba ilçesinde çeşitli etkinlikler tertip edildi. Sabah saatlerinde şehit ailelerini ziyaretle başlayan program daha sonra Göğceli Mezarlığı’nda ki şehitlik ziyareti ile devam etti. Göğceli Mezarlığı’nda ki programda İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ,Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen ,Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, mülki ve idari amirlerin yanı sıra şehit aileleri katılım sağladı.carsamba’da-‘15-temmuz’-etkinlikleri-(5).jpgcarsamba’da-‘15-temmuz’-etkinlikleri-(3).jpg

   Korona virüs salgını tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen programda Kur-an’ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. İlçe Müftüsü Osman Karagöz’ün dualarının ardından Göğceli Mezarlığı’nda ki program son buldu.

   “ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUNDU”

   Göğceli mezarlığı şehit ziyaretinden sonra, darbeci askerlere karşı verdikleri mücadele esnasında şehit olan vatandaşlar için öğle namazı öncesi Çarşamba Abdullahpaşa camisinde mevlit programı düzenlendi. Programa ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

carsamba’da-‘15-temmuz’-etkinlikleri-(6).jpg

   Yeni tip korona virüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde cami içerisine yer alan İlçe protokolü ve vatandaşlar kuran-ı Kerim tilavetine eşlik ettiler.

   Program Çarşamba ilçe müftüsü Osman Karagöz’ün şehitler için yaptığı dua ile son buldu.

HABER: Gülizar KELEŞ – Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel