ÇARŞAMBA’DA 10 KASIM

ÇARŞAMBA’DA 10 KASIM
Samsun’un Çarşamba ilçesinde, Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 80. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü münasebetiyle Çarşamba Belediye Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenklerin sunulmasının ardından saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşuna geçildi. Tören alanında ve çevresindeki vatandaşların ve araçların durarak katıldığı saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Samsun Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, mülki ve idari amirler, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Belediye Meydanı’nda ki tören sonrasında Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde Hacı Yılmaz Yılmaz Okulu’nun hazırladığı Atatürk’ü anma programına geçildi. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan program şiir dinletisi, Atatürk’ün hayatını anlatan sinevizyon gösterisi, oratoryo ve Atatürk’ün sevdiği şarkıların söylenmesi ile son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER

img_6599.jpg

img_6608.jpg

img_6611.jpg

img_6614.jpg

img_6617.jpg

img_6622.jpg

img_6630.jpg

img_6642.jpg

img_6646.jpg

img_6656.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber