ÇARŞAMBA ZİRAAT ODASI’NDAN İFTAR YEMEĞİ

ÇARŞAMBA ZİRAAT ODASI’NDAN İFTAR YEMEĞİ
Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı ile Çarşamba Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen iftar yemeğinde Ziraat Odası Üyeleri ve çok sayıda Mahalle muhtarı birlikte iftar yaptılar.

Çarşamba Göl Restoran’da gerçekleştirilen iftar yemeğinde Ziraat Odası Üyeleri ve ilçede ki mahalle muhtarları bir araya geldiler. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açan davetlilere yemeklerin ardından teşekkür konuşması yapan Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek, bu yıl Çarşamba Muhtarlar Derneği ile tertip ettikleri iftar yemeğinin güzel bir örnek teşkil ettiğini ve yoğun katılımla iftar sofralarının daha da anlamlandığını söyledi.

Başkan Aydemir’in konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu ise, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ve Çarşamba Mahalle Muhtarlarına teşekkürlerini sundu. Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Başkan Oduncu’nun ardından konuşma yapan Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ise, İftar yemeğinin tertip edilmesinde emeği geçenlere ve Ziraat Odası Başkanı ile Muhtarlar Derneği Başkanı’na teşekkür ederek, Ramazan ayının önemine vurgu yaptı.

Program iftar yemeği ve konuşmaların ardından Başkan Aydemir ve Oduncu’nun davetlileri uğurlaması ile birlikte son buldu.

Gerçekleştirilen iftar yemeğine Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda Ziraat Odası üyesi katıldı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber