Çarşamba TSO’dan üyelerine iftar yemeği

Çarşamba TSO’dan üyelerine iftar yemeği
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası,1100 üyesine, birer gün arayla, 3 grup halinde iftar yemeği verdi

Konuyla ilgili bir açıklama yapan, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, “Geçtiğimiz yıllarda, Afrika’da yaşanan açlık ve kıtlık ile Van depreminden zarar görenlere destek olmak amacıyla, geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeklerimize  iki yıldır ara vermiş ve bütçelerini de yardım olarak göndermiştik. Bu yıl ise odamız meclisinin almış olduğu karar gereği, tüm üyelerimize iftar yemeği verdik.

Ramazan ayları, ferdi hayatta dindarlığın, sosyal hayatta kaynaşma ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı, Milletimiz için son derece önemli bir aydır. Milletimiz çok uzun yıllardan beri, bu aylarda kalabalık iftar soflarıyla biraya gelmekte, kaynaşma ve dayanışma en üst seviyelere çıkmaktadır. Bizde bu düşünceyle, tüm üyelerimizle yeniden bir araya gelmek amacıyla, iftar yemekleri düzenledik. 

Bu vesileyle iftar yemeği davetimize icab eden tüm üyelerimize teşekkür ederken, Ramazan ayının insanlığa barış, huzur ve sağlık, üyelerimize de bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Haber: Nurhan Güzel- Kenan Gün

         

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber