Çarşamba TSO’dan Tablet Yardımı

Çarşamba TSO’dan Tablet Yardımı
Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Çarşamba’da eğitim gören ihtiyaç sahibi 40 öğrenciye klavyeli tablet dağıtılıyor.

Kampanya kapsamında 40 adet tablet, Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dalgıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Kerim Çakır ve Şeref Çelebi, Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Salihoğlu'nun katıldığı törenle Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’e Teslim Edildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen törende Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlköğretim Okulu Müdürü Sn. Lokman Mum ve beraberindeki öğrencilere tüm öğrenciler adına temsilen tabletler hediye edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz; “Bugünün küçük parmakları bir gün ülkemizin geleceğine imza atacaklar. Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilen #TOBBküçükparmaklar Projesi kapsamında odalar ve borsalar olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 81 ilde 30 bin klavyeli tablet hediye ediyoruz. Bu kapsamda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemizde 40 adet klavyeli tableti Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştıracağız. Bu vesile ile pandemi sürecinde online ortamda, uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliğimize ve iş insanlarımıza teşekkür ederiz.’’dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber