Çarşamba TSO’dan Şehitlere Vefa

Çarşamba TSO’dan Şehitlere Vefa
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, 18 Mart Şehitleri Anma Gününde Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık’daki şehit mezarlarının bayraklarını değiştirdi

 

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL

2002 yılından buyana, her yıl iki defa, şehit mezarlarındaki bayrakları değiştirdiklerini vurgulayan Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, “Bu yıl ki ilk bayrak değişimini 18 mart Şehitleri Anma Gününe denk getirdik.Ayrıca Ayvacık’ta bir ve Çarşamba’da ise iki şehidimizin mezarına kendilerine yakışır şekilde, Standart bayrak direği ölçülerinde yeni bayrak direkleri diktirdik.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna binlerce ailenin ocağına ateş düşmüş, binlerce yavrular babasız, eşler eşsiz, anne ve babalar evlatsız kalmışlardır. Bizde Çarşamba TSO olarak yapmış olduğumuz bu çalışmalarla bu ailelerimizin acılarına bir nebze olsun su serpmek istedik. Hepimizin varacağı yer, ebedi istirahat edeceğimiz mekân, bu topraklar olacaktır. Ülkemizin müdafaası için hayatlarını veren aziz şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bu vatanın kazanılması ve bölünmez bütünlüğünün muhafazası için canlarını seve ,seve feda eden tüm şehitlerimizi, minnet ve rahmetle anıyorum ” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber