ÇARŞAMBA TSO’DAN ÖZYILMAZ’A TAKDİR  BERATI

ÇARŞAMBA TSO’DAN ÖZYILMAZ’A TAKDİR  BERATI
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye’nin En Büyük İlk 500 Sanayi Kuruluşu arasına giren, Özyılmaz Fındık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ni takdir beratı ile ödüllendirdi.

 

  Özyılmaz Fındık Fabrikasında gerçekleştirilen törende, takdir beratı, firma sahiplerinden,  M. Azmi Yılmaz’a ve Mustafa Yılmaz’a Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz tarafından verildi.

   Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muharrem Yaralı’nın da katıldığı törende bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, “İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan çalışmalar neticesinde Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşları kamuoyuna açıklanmaktadır. 2019 yılı için bu yıl yapılan araştırma sonuçlarına göre Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına Çarşamba’dan Özyılmaz Fındık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi sıralamaya girme başarısını göstermiştir.

  İstanbul Sanayi Odası’nın yapmış olduğu, Türkiye genelindeki bu sıralamada, Çarşamba’nın adını duyuran, Özyılmaz Fındık Firmasına,  Yönetim Kurulumuzun 24.07.2020 tarihinde almış olduğu karar gereğince “Takdir Beratı” vermiş bulunmaktayız.  İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz ekonomisine ve istihdamına sağladıkları katkı ve bu başarılarından dolayı Özyılmaz Fındık firmasının kurucuları M. Azmi Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve çocukları Erol, Ersin, Levent ve Selim Yılmaz’ı,  ve çalışanlarını tebrik ediyorum ve başarılarının artırarak devamını diliyorum “dedi.

takdir-berati1.jpegtakdir-berati6.jpeg

 Özyılmaz Fındık Ticaret Limited Şirketi sahibi, M. Azmi Yılmaz’da yapmış olduğu konuşmasında, “ başkanımızın bu anlamlı ve nazik ödülü bizleri çok sevindirmiştir. Özyılmaz Fındık olarak, bizler her zaman Çarşamba’mızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Çarşamba’nın ekonomisine, istihdamına ve gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz,inşallah önümüzde ki yıllarda da ilk 500 sanayi kuruluşu arasında olacağız. Bizleri mutlu ve motive eden bu güzel organizasyonlarından dolayı, başkanımın şahsında Oda Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber