Çarşamba TSO’dan Meclis Üyelerine plaket..

Çarşamba TSO’dan Meclis Üyelerine plaket..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda, 2009 yılı Ocak ayından bu yana görev yapan meclis üyelerine, düzenlenen törenle plaketleri, Kaymakam Caner YILDIZ tarafından takdim edildi.

 

 

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL

Törende bir konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, “Değerli Meclis üyelerimiz, yaklaşık 4 yıl boyunca sizlerle beraber, üyelerimiz ve  İlçemiz için çalıştık. Önemli hizmetler ve faaliyetler gerçekleştirdik. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu gün Ülkemiz genelinde,  oda ve borsalar arasında ilk sıralara gelebildiysek, bu büyük bir başarıdır ve sizlerin de benim gibi bu başarıyla gurur duyduğunuzu çok iyi biliyorum.

Biz, anlayış olarak daima, bir rekabet içerisinde olduk. Fakat bu rekabet kişilerle değil, en iyi hizmeti verme gayesiyle olmuştur.

Başarılarımızın arkasında, siz değerli meclis üyelerimizin, yönetim kurulumuza verdiği destek ve güven vardır. Gerek üyelerimizden ve gerekse de İlçemiz halkından aldığımız destek, doğru işler yaptığımızı ve bu güveni boşa çıkarmadığımızı göstermektedir” dedi.

Törende bir konuşma yapan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’da “Ticaret ve Sanayi Odaları bulundukları yerlerin en önemli dinamiklerindendir. Çarşamba İlçesinin çok büyük bir potansiyeli var. Özellikle tarımsal üretim noktasında, ülkemizin belli başlı üretim merkezleri arasındayız. Bunun yanı sıra, yine yeraltı zenginliklerimiz var. Jeotermal enerji ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmaları hepiniz biliyorsunuz. İl Özel İdaresiyle birlikte, Jeotermal enerjiyi ilçemize kazandırma noktasında ruhsat almak için çalışmalar yapmaktayız. Sizlerde, bu enerjiyi değerlendirmek için  ruhsat alabilirsiniz. Ekonomimize çok büyük bir ivme kazandıracak, bu kaynağı hep beraber değerlendirmeliyiz” dedi.

Tören sonrasında tüm meclis üyelerine vermiş oldukları hizmetleri anısına ve Mimar Özdem Uzun’a da Tarihi Emirhan Çeşmesinin yeniden inşa edilmesi sürecinde yapmış olduğu katkıları anısına Kaymakam Caner Yıldız tarafından plaket verilirken, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli de İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’a odanın faaliyet ve hizmetlerine vermiş olduğu katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir