Çarşamba TSO'dan Kaymakam Akıl’a ziyaret

Çarşamba TSOdan Kaymakam Akıl’a ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Ayvacık Kaymakamı

 

Ufuk Akıl’ı makamında ziyaret ederek Pazartesi günü yaşanan selle ilgili, bilgiler aldı

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Kefeli “Çarşamba günü Salıpazarı ilçemizi ziyaret etmiştik. Bugün de yine selden olumsuz etkilenen Ayvacık’ta ki üyelerimizi ve Kaymakam Ufuk Akıl’ı ziyaret ederek, kendilerinden bilgiler aldık. İlçe merkezinde büyük bir hasarın meydana gelmemesi sevindiricidir. Ancak maalesef Çamalan ve etrafındaki köylere sel ciddi hasar vermiş ve bir kişinin ölümüne neden olmuştur. Ölen vatandaşımıza Cenabı Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Yönetim Kurulumuz, yine Salıpazarı’nda olduğu gibi selden zarar gören Ayvacık İlçemizdeki üyelerimizin de, aidat borçlarının gecikme zamlarının affedilmesine karar vermiştir. 31.12.2012 Pazartesi gününe kadar başvurmaları halinde Ayvacık ilçesindeki üyelerimizden de gecikme zammı alınmayacaktır ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Akıl da yaptığı konuşmasında “Öncelikle, Başkanımızın hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkür etmek istiyorum. İlçemizde maalesef  bir can kaybı yaşandı. Yaralanan vatandaşlarımız oldu. Köy yollarında kısmen tahribatlar meydana gelmişti. Büyük ölçüde bu yollarımızı onardık. Ulaşım anlamında köylerimizle herhangi bir kesinti söz konusu değil” dedi.

Haber: Nurhan Güzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber