ÇARŞAMBA TSO’DAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

ÇARŞAMBA TSO’DAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi.

Çarşamba’da bir restoran’da yaklaşık 400 kişinin katılımlarıyla iftar programında Oda Başkanı Ahmet Yılmaz davetlilere katılımlarından dolayı şükranlarını sundu. İftar programında konuşan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Başkan Yılmaz, “Ticaret Odası hizmet binasını ,üyelerine daha nezih bir ortamda hizmet vermesi amacı ile tepeden tırnağa yeniledik. Ticaret Odasının alt katında, Ticaret Borsasının tahsis ettiği Bölgesel Kalkınma Ofisi için bürolar ve Meclis Toplantı Salonu oluşturduk.Bu ofisleri en kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Yine haftada beş gün Çarşamba ile birlikte Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerine hizmet verecek İŞKUR hizmet noktasının da Ticaret Odası bünyesinde hizmete başladı. Artık İŞKUR’dan hizmet almak isteyenlerin Samsun'a gitmesine gerek kalmadı.” Dedi.
carsamba-tso’dan-geleneksel-iftar-yemegi-(2).jpg
‘GIDA OSB’ AÇIKLAMASI

Başkan Yılmaz ayrıca konuşmasında, “15 yıldır dillendirilen ancak bir türlü gerçekleşmeyen Çarşamba Gıda İhtisas Organize Sanayi bölgesi kurulması çalışmalarının sonuna geldik. Çarşamba Belediyesi,Ticaret Odası ve Ticaret Borsası dayanışması ile Çarşamba Şeker Fabrikası'nın arka tarafında kalan 950 dönüm arazi üzerinde Gıda İhtisas Sanayisinin Çarşamba'ya en kısa sürede kazandırılacak.” İfadelerine yer verdi.

Program konuşmaların ardından son buldu.
carsamba-tso’dan-geleneksel-iftar-yemegi-(3).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber