Çarşamba TSO’dan ÇABED’e Ramazan Yardımı

Çarşamba TSO’dan ÇABED’e Ramazan Yardımı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, her Ramazan olduğu gibi bu ramazan ayında kumanya yardımında bulundu. ÇTSO ÇABED’e Ramazan Kumanyası yardımında bulundu.

Ramazan Kumanyası Yardımı hakkında bilgi veren Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Deniz,  Her yıl düzenli olarak derneğimize ramazan ayı nedeniyle kumanya yardımı yapan ÇTSO Başkanlığı bu yılda ihtiyaç sahibi 25 adet engelli üyemize verilmek üzere kumanya çeki vermiştir. Bu duyarlılığından dolayı ÇTSO Başkanı Sayın Ahmet Yılmaz ve Yönetimine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Başkan Deniz açıklamasında, “ Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası her yıl olduğu gibi bu yılda engellileri unutmamıştır.  Bize verilen Bu çekler ihtiyaç sahiplerine elden teslim edildiği gibi, gelemeyenlerin kumanyaları alınarak bizzat evlerine götürülmüştür. ihtiyaç sahibi engelli üyelerimiz 25 aile ile sınırlı değildir. Hayır yapmak isteyen zengin kişi ve kurumların diledikleri takdirde yardımları derneğimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır. Duyarlı olan kurum veya kişilerde duyurulur.” İfadelerini kullandı.

HABER: Nurhan GÜZEL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber