Çarşamba Tso’da Girişimcilik Eğitimi Başladı

Çarşamba Tso’da Girişimcilik Eğitimi Başladı
Çarşamba TSO ve Çarşamba Ticaret Borsası işbirliği ile kurulan Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, KOSGEB’in hibe ve kredi desteklerinden faydalanmak isteyen girişimcilere eğitimler verilmeye başladı

KOSGEB'in desteklerinden faydalanıp iş kurmak isteyen girişimciler için, Girişimcilik Eğitimi Programı başladı. Yaklaşık 300 girişimcinin başvuru yaptığı ve İŞKUR-KOSGEB uzmanları tarafından mülakata alınıp,yeni başlayan program için ilk etapta kursiyer olmaya hak kazanan 25 kişilik gruba Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Salonunda yaklaşık 10 gün süren bir eğitim verilecek.

 

Program açılışında konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü Ayfer İlhan tarafından verilecek eğitimlerin talepler doğrultusunda devam edeceğini ifade etti.

Başkan Yılmaz ayrıca, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası olarak girişimcilik kurslarını önemsediklerini,bu kurslardan sonra işlerini kuracak olan kursiyerlerden bir çoğunun geleceğin iş adamları ve iş kadınları çıkacağı inancını taşıdıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber