Çarşamba TSO’da 15.Girişimcilik Kursu Başladı

Çarşamba TSO’da 15.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba TSO, Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, KOSGEB ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 15. Uygulamalı Girişimcilik Kursu başladı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, KOSGEB ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen, KOSGEB desteği ile Kendi işini kurmak isteyen kursiyerlerden başarılı olan girişimcilere kurs sonunda belgelerinin verileceği 17 Temmuz 2017 Tarihinde başlayan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 4 gün devam edecek olan 15. uygulamalı girişimcilik kursu’nu, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır ve Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu ziyaret ederek katılımcılara başarılar dilediler.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamada; 'Samsun KOSGEB İl Müdürlüğü, İşkur İl Müdürlüğü, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi İşbirliği ile gerçekleşen Girişimcilik Eğitimlerine Proje Ofisi müdürümüz  Mehmet Akbulut eğitmenliğinde devam ediyoruz. Katılımcıların eğitim sonrasında, işletmelerini kurdukları takdirde KOSGEB mevzuatı çerçevesinde 50 bin liraya kadar hibe ve 100 bin lira faizsiz kredi imkanına sahip olacaktır, girişimcilik eğitiminin katılımcılara ve Çarşamba'mıza hayırlı olmasını diliyorum.'dedi ve programı ziyaret eden Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır’a ve Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu’na teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber