Çarşamba TSO Yönetim Kurulu’ndan Kaymakam Güney’e  ziyaret

Çarşamba TSO Yönetim Kurulu’ndan Kaymakam Güney’e  ziyaret
   Kaymakamlık Kararnamesiyle, Bilecik Vali Yardımcılığı görevinden, Çarşamba Kaymakamlığına atanan Mustafa Güney’e,  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulunca “hoş geldin” ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarete, Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dalgıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kır, Hüseyin Dalgıç ve Erol Olgun katıldı.

            Ziyarette bir konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Kaymakam Güney’e İlçe hakkında genel bilgiler verdikten sonra, Çarşamba TSO'nun projelerinden bahsetti. Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinin kuruluş çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Yılmaz “ Organize Sanayi Bölgemizin yer tespiti çalışmaları devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde Valilikte yapacağımız toplantıyla, yer tespit çalışmalarının neticelendirileceğine inanıyorum. Herhangi bir engelimiz kalmadı. İlçemizde Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız, Ticaret Borsası Başkanlığımız ve Odamızın ortak yürüttüğü başka çalışmalar da var, bunlarında çok yakın bir zamanda sonuçlandıracağız” dedi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mustafa Güney; Çarşamba’nın tarım ve ticaret kenti olduğunu söyledi ve Çarşamba’da kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesinin, İlçenin tarımına ve ticaretine katkıda bulunacağına inandığını ifade etti. Kaymakam Güney Çarşamba’ya atanmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, Kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütü olan  Çarşamba TSO ile her zaman dirsek temasında olacaklarını, Çarşamba’ya faydalı olacak her türlü projenin destekçisi olacaklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber