Çarşamba TOKİ’de Yönetim değişti

Çarşamba TOKİ’de Yönetim değişti
Çarşamba TOKİ ‘de Site yönetimini oturanlar kendisi yapacak. Atanmış site yönetiminin icraatlarından memnun olmayan ve bu yönetimi göndermek için mücadele eden TOKİ oturanları mücadelelerini kazandı

TOKİ konutlarının satışı sonrasında TOKİ Konut sahipleri kendi konutlarının yönetimini kendilerinin yapması gerektiğini belirterek geçtiğimiz yıldan bu yana çalışmalar gerçekleştiriyorlardı. Geçtiğimiz aylarda Samsun Canik TOKİ konutlarında yaşanan sel felaketinden sayılı günler öncesinde TOKİ Yönetimini konut sahiplerine devredileceği sözü sonrasında konut sahipleri işin peşini bırakmadı ve sonunda hedeflerine ulaştılar.

TOKİ Konutlarının yapımı ile birlikte TOKİ Konutlarına atanmış yönetim yerine konut sahipleri arasında gerçekleştirilen seçimle yönetim kendilerine geçti. TOKİ Konutlarında ki seçim için TOKİ den gelen Divan Heyeti huzurunda yapılan seçimle yeni TOKİ Site yönetimi seçimi yapıldı. TOKİ Konutlarında oturan konut sahiplerinin de katılımı ile gerçekleştirilen seçimde blok temsilci ve denetimcileri  seçilmiş daha sonra blok temsilciler kurulu toplanarak  yönetim kurulunu seçtiler.  Oylama sonucunda yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri şu üyelerden oluştu: Yönetim Kurulu: Başkan: Ramazan Doğan, Başkan vekili Davut Saka, Sayman Muharrem Fatsal.   Yönetim kurulu yedek üyesi: Ali Kemal Şentürk, Denetleme Kurulu: Yunus Emre Zengin, Hasan Ay ve Faruk Taytak.

Seçim sonrasında dün akşam saatlerinde bir araya gelen yeni yönetim kurulu ve blok yöneticileri önümüzde ki günlerde TOKİ Konutlarında yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgi alışverişi ve çalışmaları başlatma kararı aldıkları öğrenildi. Bu arada TOKİ Konutlarında atanmöış yönetimden seçilmiş yönetime büyük uğraşlar sonucunda kavuşan TOKİ sakinleri artık rahatladıklarını ve bunbdan böyle kendi kararlarını kendilerinin alacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler. Büyük uğraşlar veren TOKİ sakinlerinin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Haber- Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber