ÇARŞAMBA TIKLIM TIKLIM!

ÇARŞAMBA TIKLIM TIKLIM!
Çarşamba ilçesinde 17 günlük tam kapanmanın sona ermesiyle birlikte şehir merkezinde birçok caddede ve araç köprülerinde araç yoğunluğu oluştu

Türkiye genelinde olduğu gibi Çarşamba ilçesinde de artan koronavirüs vaka sayılarını en aza indirgemek amacıyla 17 günlük tam kapanma süreci kararı alınmıştı. 17 Mayıs 05.00 itibariyle 17 günlük kapanmanın sona ermesiyle kontrollü normalleşmeye geçildi. Normalleşmenin ilk gününde ilçe genelinde şehir merkezinde ve köprü geçitlerinde araç yoğunluğu trafiğin tıkanmasına sebep oldu.

Köprüde araç trafiği
17 günlük tam kapanma sürecinin kontrolü normalleşmeye geçilmesi itibariyle sona ermesi ve Ali Fuat Başgil Köprüsünün çalışma nedeniyle kapalı olması, Yeni Şehir Köprüsü üzerine araç trafiği yaşattı. Yaşanan trafik hem geliş yönünde hem de gidiş yönünde yaşanırken, normalleşmenin ilk gününden yoğun görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Çarşılara akın edildi
İlçenin en yoğun ve en aktif yerlerinden biri olan Zübeyde Hanım meydanında yaşanan insan yoğunluğu tedirginlik yaşattı. Tam kapanma sürecinin sona ermesiyle vatandaşların işlerini halletmek için sokaklara ve caddelere akın etmesi Tarihi Köprü üzerinde, ATM'lerin önünde ve cadde ve sokaklarda insan yoğunluğu gün boyunca sürdü.

HABER-FOTO: Büşra KOCATAŞ- Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber