ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI HABER BÜLTENİ

ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI HABER BÜLTENİ
Ziraat Bankası Müdürü Aydemir’den Başkan Kefeli’ye veda ziyareti

 

Çarşamba Ziraat Bankası Şube Müdürlüğünden, Çorum Ziraat Bankası Müdürlüğüne atanan Servet Aydemir, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Servet Aydemir “Çarşamba da iki yıl görev  yapmış bulunmaktayım. Bu süre içerisinde bankamız müşterilerine en güzel hizmeti vermeye çalıştım. Ticaret ve Sanayi Odamız ile de, iyi diyalog ve ilişkilerimiz oldu. Daha önce çalıştığım yerlerdeki deneyimlerden de, rahatlıkla söyleyebilirim ki, Yusuf Kefeli başkanım ve ekibi, çok başarılı çalışmalar yapıyorlar. Odamız bölgemizde ki  en faal kurumların başında gelmektedir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kefeli ise “ Servet Aydemir müdürümüz , Ziraat Bankası Çarşamba şubesinde başarılı çalışmalar yapmış ve bu başarılarından dolayı da, kendisiyle ilgili terfi niteliğinde bir tayin gerçekleşmiştir. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize ve İlçemiz halkına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber